Diamond Games

Speciale aper’eau editie tijdens de Diamond Games.

UPDATE: DE 200 DUOTICKETS ZIJN ALLEMAAL DE DEUR UIT. DE PERSONEN DIE NU NOG EEN JUISTE INZENDING DOEN, WORDEN OP EEN WACHTLIJST GEPLAATST EN WORDEN GECONTACTEERD INDIEN ER PLAATSEN VRIJKOMEN.


Name *
Name
Vraag 1: Wanneer is aper'eau ontstaan? *
Vraag 2: Wie heeft de eerste 'Wildcard' gekregen voor de Diamond Games *

Van 9 tot 15 februari vinden in het Sportpaleis de BNP Paribas Fortis Diamond Games plaats.

Een top tennistornooi (Premier event met 710.000$ aan prijzengeld) dat aanknoopt met de rijke tennistraditie in Antwerpen, maar tegelijk meer wil zijn dan alleen maar tennis. De toeschouwers mogen zich op een totaalbeleving verheugen.

Zo krijgt ook aper'eau de gelegenheid om een speciale editie te organiseren tijdens dit tornooi. We geven maar liefst 150 duotickets weg voor een speciale aper'eau tennis avond in het Sportpaleis.

Op donderdag 12 februari zijn onze 300 gelukkigen vanaf 18u welkom voor een aper'eau in de foyer van het Sportpaleis. Om 20u kunnen zij dan gratis de 1/8ste finale meemaken.

Ben je een aper'eau fan en kijk je graag naar tennis van topniveau in onze eigen stad? Neem dan vliegensvlug deel aan onze wedstrijd en beantwoord volgende eenvoudige vragen.

LET OP: enkel de eerste 150 personen die beide vragen correct beantwoorden krijgen een gratis duoticket! Slechts 1 duoticket per persoon. Zij ontvangen een bevestigingsmail met verdere instructies en met meer info omtrent het verloop van de avond.

SUCCES!