kalender


aper'eau Grote Markt - Summer kick-off
May
4
5:00 PM17:00

aper'eau Grote Markt - Summer kick-off

Summervibes are calling you!... so is aper'eau!

Vrijdag 4 mei nodigen we jullie allemaal uit op de Grote Markt om de start van alweer een geweldig aperitiefseizoen officieel in te zetten. 🍻🥂

★ DJ's

C-ME
Delafino
dj licious
Tom
Shootr

★ Food

De Vuurtoren kroketten volgen ons dit jaar de hele zomer lang, daarnaast hebben we Malle Balle en de alombekende Plak Pollekes die voor jullie de nodige bites voorzien.

★ Vervoer

- Velokes:
017 Groenplaats
020 Groenplaats
059 Het Steen
060 Grote Markt

- Trams: 3, 4, 5, 9, 15
- Bussen: 22, 180, 181, 182, 183
- Auto: Er zijn verschillende openbare & overdekte parkings in de buurt van de Grote Markt.

View Event →
May
26
5:00 PM17:00

aper'eau #1 - Groenplaats

  • Groenplaats Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)
  • Google Calendar ICS

We are back! De kick-off dit jaar vindt zoals altijd plaats op een nieuwe locatie. We trekken met zijn allen naar de Groenplaats, een van de meest gekende pleinen van de stad! Bezongen door de Strangers en geliefd door toeristen en echte Antwerpenaren. 

Zoals altijd starten we om 17u. We hebben veel nieuws te vertellen dus blijf ons zeker volgen via Facebook!!!

View Event →
Sep
9
5:00 PM17:00

aper'eau #7

Laten we de zomer nog een pietsie uitstrekken. Tegen de achtergrond van de Napoleonkaai, het Antwerpse Saint-Tropez lukt dat ongetwijfeld net iets beter. Hef het glas op een waanzinnige zomer met je lief, vrienden en familie. Plannen smeden voor najaarlijkse citytrips gaat ook altijd gemakkelijker met een fris pintje en een ready made gerechtje. Cheers en tot volgend jaar!

View Event →
Aug
26
5:00 PM17:00

aper'eau #6

Toon je gebronzeerde benen of torso aan je vrienden. De vakantie is bijna voorbij, maar de hitte hangt gegarandeerd nog in de stad. Hoog tijd om wat verkoeling te zoeken onder de bomen. Het Stadspark, ooit het mekka voor hippe duiveltjes, vormt nog altijd een ideale setting voor een zwoele zomeravond. Voeg daar nog enkele koude flesjes cava en rosé aan toe en je krijgt een match made in heaven.

View Event →
Aug
12
5:00 PM17:00

aper'eau #5

Het Vlinderpaleis, de vaste scène voor strafpleiters en juridische longshots. Voel je echt grootstedelijk tegen de achtergrond van dit architecturaal hoogtepunt met een heerlijk glas wijn. Feel the rythm en doe ze nog eens vol. Vanuit de Bolivarplaats is de weg kort naar het (toch nog wel) hippe Zuid. Doe dus nog een beetje extra gel in je haar en werk je lippenstift bij want aper’eau stuurt je bruisend de nacht in.

View Event →
Jul
29
5:00 PM17:00

aper'eau #4

Aan de start van een lang weekend ben je altijd net dat ietsje meer in the mood om extra het beest(je) uit te hangen. En daar zijn wij at your service. Ontkurk de flessen wijn, ruik de kruidige dampen van ons feel good food en relax lekker in de avondzon. Omring je door de massa of hou een romantische tête-à-tête aan de Schelderand. 

View Event →
Jul
15
5:00 PM17:00

aper'eau #3

Onder het goedkeurend oog van Brabo shaken we het weekend in. De temperaturen stijgen en de binnenstad loopt leeg. Tijd om het centrum nog eens opnieuw op zijn grondvesten te doen daveren en dat in de voortuin van BDW. Met verhalen over de eerste vakantieweken, een fris pintje en vrienden die we al een tijdje niet meer gezien hebben. Kleine en grote hongers stil je aan onze foodtrucks.

View Event →
Jul
7
5:00 PM17:00

aper'eau #2

“Wie ligt er nog wakker van het Zuid? Het Eilandje is waar het nu écht gebeurt” dixit De Morgen. En daar maakt aper’eau graag deel van uit. Kom ons zoeken aan het MAS, mooi op het droge tussen het Bonapartedok en het Willemdok. En ook wij vieren de 5de verjaardag van het Museum Aan de Stroom mee. Met bubbels, én cocktails én eten om duimen en vingers vanaf te likken. Geniet van een zalige zonsondergang en aarzel niet om de roltrap naar boven te nemen voor een adembenemende 360° view. 

View Event →
May
27
5:00 PM17:00

aper'eau #1 - Theaterplein

Op een boogscheut van de populaire Wapper-fontein installeren we ons op het super gezellige Theaterplein en geven we het startschot aan een nieuwe reeks verpletterende openluchtaperitieven. Voor de trouwe fans van cava en oesters is de Vogeltjesmarkt al lang een ingeburgerde waarde. Tijdens aper’eau koppelen we aan deze plek nog meer straffe herinneringen.

Laat de champagnekurken dus maar knallen, en geniet van vers getapte pintjes en good-food. 

View Event →
Sep
4
5:00 PM17:00

aper'eau #7 - Eilandje (Willemdok)

Willem we er nog een laatste dokken?

Tijdens de laatste editie van aper’eau spelen we een thuismatch. Naast het Willemdok met uitzicht op enkele fantastische schepen wanen we ons echt in Saint-Tropez. Opnieuw of eindelijk op vakantie, het is de ideale hotspot om met je vrienden bij te babbelen over de meest memorabele zomer. Onze Antwerpse DJ Crew creëert voor de (voorlopig) allerlaatste keer de gepaste nazomerbeats.

View Event →
Aug
21
to Aug 22

aper'eau #6 - Club Cabane / Strantwerpen

Linky, but great business

Linkeroever here we come! 

Eindelijk is het zover. We maken de oversteek naar linkeroever! En dat op één van de mooiste locaties van Antwerpen en omstreken! 
We palmen heel Strantwerpen en Club Cabane in en installeren ons op het strand met het knapste uitzicht op de skyline van Antwerpen. 

KOM OP TIJD want we hebben veel plaats maar niet oneindig veel plaats. En vol is vol. Dus verzeker jouw ideale aperitiefplek zo vroeg mogelijk! 

* AFTERPARTY *

Niet alleen kan je genieten van heerlijk aperitieven, ook kan er in de latere uren binnen verder gefeest worden!

View Event →
Aug
14
5:00 PM17:00

aper'eau #5 - Steen (Cruiseterminal)

Steenhard chillen

Deze klassieker kunnen we niet overslaan. Ooit de plek van waaruit ons geliefde Antwerpen verdedigd werd, maar op 7 augustus komen we op aan ’t Steen for our right to party! Op de kasseien van deze burcht dragen de dames (uitzonderlijk) best geen stiletto’s. Laat de halsbrekende toeren maar over aan de heren die zomerse cocktails mogen serveren. Wil je even ontsnappen aan de drukte? Nestel je dan gezellig neer op het ponton op de Schelde.

View Event →
Jul
31
5:00 PM17:00

aper'eau #4 - Bolivarplaats

Beau-livar genieten

Voor de midzomernacht zakken we af naar ’t Zuid aan de habitat van rechters en advocaten. Tegen de achtergrond van het nieuwe justitiepaleis kijk je naar een waanzinnig indrukwekkend uitzicht op de Zuiderleien. Een lichtspel waardoor je je één voelt met onze geweldige stad. Aperitieven zal zelden een nog internationalere vibe krijgen. Wanneer de zon rood kleurt tegen de spits van het vlinderpaleis en de koele pils binnenvloeit, besef je pas dat vakantie in eigen stad het allerbeste is.

View Event →
Jul
17
5:00 PM17:00

aper'eau #3 - Hangar 26/27

Hang(ar 26/27) in there baby!

Op 17 juli palmen we het ATV-gebouw in. De parking wordt volledig autovrij gemaakt tot aan de monumentale oude havenkranen. And last, but not least krijgen we een vrijgeleide op het terras van de prachtige zaal Barcelona. Op, wat ongetwijfeld het langste terras van Antwerpen vormt, tuur je samen met je lief naar de zonsondergang terwijl je geniet van een verkwikkend drankje. Het uitzicht op de Schelde vergezelt je de hele avond!

View Event →
Jul
3
5:00 PM17:00

aper'eau #2 - MAS

MAS het wat meer zijn?

Op 3 juli parkeren we het aperitief aan het MAS. Niet op het gigantische plein van Luc Tuymans, wel aan het klaterende water van het Bonapartedok. Op dit ultieme plekje laat de zon zich het langst van haar beste kant zien. Zonnecrème? Check! Zonnebril, dubbel check dus! Mochten de temperaturen richting tropen rijzen, kun je altijd verkoeling zoeken in de schaduw van één van de meest impressionante gebouwen van ’t stad.

View Event →
May
29
5:00 PM17:00

aper'eau #1 - Theaterplein

aper'eau Theaterplein

Op een boogscheut van de populaire Wapper-fontein installeren we ons op het super gezellige Theaterplein en geven we het startschot aan een nieuwe reeks verpletterende openluchtaperitieven. Voor de trouwe fans van cava en oesters is de Vogeltjesmarkt al lang een ingeburgerde waarde. Tijdens aper’eau koppelen we aan deze plek nog meer straffe herinneringen.

Laat de champagnekurken dus maar knallen, en geniet van vers getapte pintjes en good-food. 

View Event →
Sep
5
5:00 PM17:00

aper'eau #7 - MAS

Beste aper'eau fans, bedankt voor weer een ongelooflijk jaar.

Om veiligheidsredenen zijn wij spijtig genoeg genoodzaakt onze vertrouwde laatste locatie aan het KMSKA te wijzigen naar de boulevard naast het MAS op het Eilandje.

We hopen jullie alvast er allemaal aanstaande vrijdag te ontmoeten om de zomer feestelijk en in stijl af te sluiten. De weersvoorspellingen zien er alvast goed uit, eindelijk nog eens zonnig en lekker warm!
Nu vrijdag 5 sept. is het MAS van ons en toasten we voor een laatste keer op de zon. De gekende mix van fijn gezelschap, een unieke setting aan deze architecturale parel, heerlijke cocktails en zwoele beats maken van deze vrijdag de perfecte afsluiter van een geweldig aperitiefseizoen. Aanwezig zijn is een absolute must!

TIP: ontdek het prachtige, panoramische zicht van Antwepen by night vanop het dak van het MAS tot 24u (vrije toegang!)

View Event →