kalender

Back to All Events

aper'eau #7 - MAS

Beste aper'eau fans, bedankt voor weer een ongelooflijk jaar.

Om veiligheidsredenen zijn wij spijtig genoeg genoodzaakt onze vertrouwde laatste locatie aan het KMSKA te wijzigen naar de boulevard naast het MAS op het Eilandje.

We hopen jullie alvast er allemaal aanstaande vrijdag te ontmoeten om de zomer feestelijk en in stijl af te sluiten. De weersvoorspellingen zien er alvast goed uit, eindelijk nog eens zonnig en lekker warm!
Nu vrijdag 5 sept. is het MAS van ons en toasten we voor een laatste keer op de zon. De gekende mix van fijn gezelschap, een unieke setting aan deze architecturale parel, heerlijke cocktails en zwoele beats maken van deze vrijdag de perfecte afsluiter van een geweldig aperitiefseizoen. Aanwezig zijn is een absolute must!

TIP: ontdek het prachtige, panoramische zicht van Antwepen by night vanop het dak van het MAS tot 24u (vrije toegang!)

Earlier Event: August 29
aper'eau #6 - Eilandje
Later Event: May 29
aper'eau #1 - Theaterplein